World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Трико плетено Ткаенина Текстил

Трико плетената ткаенина се истакнува во активната облека со истегнување во 4 насоки, издржливост, можност за дишење и лесна нега. Го спречува потењето, удобно се прилепува и обезбедува изолација, брзо сушење и антибактериски карактеристики.

Плетени ткаенини
  • Двојно плетено
  • Плете со заклучување
  • Џерси плете
  • Понте Рома
  • Плете со прачка
  • Ребро плетено
  • Плетено плете
  • Врзани
  • Брусен
  • Кабелски плетени
  • Плетено со руно
  • Француски Тери
  • Жакард плетено
  • Плетена мрежа
  • Пике плете
  • Поинтел
  • Плетени со нуркање
  • Тери плетени
  • Вафли
  • Птичји око плетени
  • Шенил плете
  • Мерсеризирано плетено
  • Минерално перење
  • Најлон плетено
  • Отоманско плетено
  • Плетена боја за врзување
  • Трико плетено
  • Велор плетено
Материјал
 • Памук
 • Полиестер
 • Најлон
 • Модален
 • Спандекс
 • Лајосел
 • Вискоза
 • Бамбус
 • Волна
 • Акрилик
 • Свила
 • Лен
 • Ацетат
Тежина
 • 50 gsm-99gsm
 • 100 gsm-149gsm
 • 150 gsm-199gsm
 • 200 gsm-249gsm
 • 250 gsm-299gsm
 • 300гсм-349гсм
 • 350гсм-399гсм
 • 400гсм-449гсм
 • 450гсм-499гсм
 • 500гсм-549гсм
 • 550гсм-599гсм
 • 600гсм-649гсм
 • 650 gsm-799gsm