World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Врзани Ткаенина Текстил

Врзаната плетена ткаенина, композитен материјал создаден со спојување на повеќе слоеви ткаенина преку топлина, механички или хемиски процеси, нуди уникатни квалитети на текстилниот пазар.

Плетени ткаенини
  • Двојно плетено
  • Плете со заклучување
  • Џерси плете
  • Понте Рома
  • Плете со прачка
  • Ребро плетено
  • Плетено плете
  • Врзани
  • Брусен
  • Кабелски плетени
  • Плетено со руно
  • Француски Тери
  • Жакард плетено
  • Плетена мрежа
  • Пике плете
  • Поинтел
  • Плетени со нуркање
  • Тери плетени
  • Вафли
  • Птичји око плетени
  • Шенил плете
  • Мерсеризирано плетено
  • Минерално перење
  • Најлон плетено
  • Отоманско плетено
  • Плетена боја за врзување
  • Трико плетено
  • Велор плетено
Материјал
 • Памук
 • Полиестер
 • Најлон
 • Модален
 • Спандекс
 • Лајосел
 • Вискоза
 • Бамбус
 • Волна
 • Акрилик
 • Свила
 • Лен
 • Ацетат
Тежина
 • 50 gsm-99gsm
 • 100 gsm-149gsm
 • 150 gsm-199gsm
 • 200 gsm-249gsm
 • 250 gsm-299gsm
 • 300гсм-349гсм
 • 350гсм-399гсм
 • 400гсм-449гсм
 • 450гсм-499гсм
 • 500гсм-549гсм
 • 550гсм-599гсм
 • 600гсм-649гсм
 • 650 gsm-799gsm