World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

300 gsm Најлон двострана ткаенина 73% најлон 27% спандекс тешка ткаенина

  • Издржливи и долготрајни
  • Растегливи и флексибилни
  • Висококвалитетни и сигурни

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе