World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

170gsm 85% најлон полиамид 15% Spandex Elastane Најлон ткаенина 160cm JL12015

  • Издржлив и долготраен материјал
  • Удобна и еластична ткаенина
  • Разновидност и погодна за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе