World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

260gsm 75% најлон полиамид 25% Spandex Elastane Најлон ткаенина 160cm JL12062

  • Трајни и долготрајни.
  • Рашири и удобно.
  • Разновидност за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе