World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

120gsm 78% најлон полиамид 22% Spandex Elastane Најлон ткаенина 160cm JL12042

  • Издржливи и долготрајни
  • Растегливи и флексибилни
  • Разновидни за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе