World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

220gsm 75% најлон полиамид 25% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 145cm JL12030

  • Висока издржливост
  • Растегнувачка и удобна
  • Разносна и приспособлива

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе