World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

180gsm 83% најлон полиамид 17% Spandex Elastane Најлон ткаенина 160cm JL12049

  • Издржливи и долготрајни
  • Рашири и удобно
  • Разновидност и лесна

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе