World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

160 гр најлонска двострана ткаенина 75,9% најлон 24,1% спандекс ткаенина за облека за заштита од сонце

  • Лесен и удобен
  • Висок фактор на заштита од сонце (SPF)
  • Растеглив и издржлив

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе