World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

250gsm 76% најлон полиамид 24% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12008

  • Издржливи и долготрајни
  • Рашири и флексибилни
  • Удобно и дише

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе