World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

Најлонска мрежеста ткаенина од 170 gsm Вертикална крпа со дупчиња со шипки со редица 85% најлон 15% спандекс кошули за трчање

  • Лесен и дише
  • Стегнувачки и флексибилен
  • Трајни и долготрајни

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе