World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

230gsm 75% најлон полиамид 25% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12011

  • Трајни и долготрајни
  • Висока растегливост и флексибилност
  • Лесна тежина и удобност

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе