World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

265gsm 45% полиестер 15% најлон полиамид 40% плетена ткаенина од вискоза 135 см LW26031

  • Издржливи и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Разновиден и лесен за работа

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе