World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250 gsm 50% вискоза 30% најлон полиамид 20% полиестерска ребра плетена ткаенина 155cm LW26005

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Разновидност и лесна за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе