World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250gm 95%Полиестер 5%Spandex Elastane Rib плетена ткаенина 160cm LW2198

  • Трајни и долготрајни
  • Растегнување и удобно
  • Разновидност за различни проекти за облека

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе