World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

110гсм 80%полиестер 20%памучна плетена ткаенина 150см LW2157

  • Трајни и долготрајни
  • Разновиден и флексибилен
  • Мек и удобен

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе