World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250 gsm 32-броени бамбусови влакна ребрести ткаенина 66% бамбусови влакна 26% памук 8% спандекс домашна облека Ткаенина

  • Меко и удобно
  • Издржливо и долготрајно
  • Еколошко и одржливо

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе