World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

280 gsm 35% вискоза 65% полиестерско ребра плетена ткаенина 130cm LW26021

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе