World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

230gsm 32%Памук 61%Полиестер 7%Spandex Elastane Rib плетена ткаенина 160cm LW26030

  • Издржлив и долготрајно
  • Удобен и еластичен
  • Разновиден и погоден за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе