World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

260 gsm 45% вискоза 22% најлон полиамид 33% полиестерска ребра плетена ткаенина 150cm LW2232

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидни за различни видови облека

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе