World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

120gsm 85%Полиестер 15%Spandex Elastane Rib плетена ткаенина 160cm LW2143

  • Истегнување за удобно монтирање.
  • Трајни и долготрајни.
  • Разносна употреба за различни видови облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе