World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

200gm 69,4%Памук 30,6%Полиестерско ребра плетена ткаенина 180cm LW26006

  • Трајни и долготрајни.
  • Мека и удобна текстура.
  • Разновидност за различни апликации за облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе