World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250gm 85%Памук 10%Полиестер 5%Spandex Elastane Rib плетена ткаенина 170cm LW26026

  • Трајни и долготрајни.
  • Рашири и удобно.
  • Разновидност и лесна за нега.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе