World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250gsm 94%Полиестер 6%Spandex Elastane Rib плетена ткаенина 160cm LW26001

  • Трајни и долготрајни.
  • Растегнување и удобно.
  • Разновидност за различни типови облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе