World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

150gm 90%вискоза 10%Spandex Elastane Плетена ткаенина за единечна дрес 160cm DS2152

  • Лесен и дише
  • Растегнување и удобно
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе