World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

Памучна ткаенина од 20-тите години, 100% памучна плетена ткаенина од 180 г.

  • Меко и удобно
  • Висок квалитет и издржливост
  • Брза достапност со готови залихи

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе