World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

150gm 95%памук 5%Spandex Elastane Плетена ткаенина за единечна дрес 173cm KF632

  • Мека и удобна
  • Растегнувачка и флексибилна
  • Разновидна за различни апликации на облека

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе