World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

195гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 175см RHS45009

  • Мека и удобна: составот од 100% памук обезбедува меко и удобно чувство на кожата.
  • Издржливо и долготрајно: Тежината од 195 gm на ткаенината ја прави цврста и способна да издржи редовно абење.
  • Разновидна и широка ширина: Со ширина од 175cm
  • ткаенината може да се користи за различни проекти или облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе