World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

280gsm 100 jersey памучна ткаенина 100% памучна тешка памучна ткаенина за маица за маица

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Идеален за печатење и прилагодување

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе