World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

180gm единечна плетена ткаенина Пеење 94%Вискоза 6%Спандекс 102 бои

  • Висококвалитетна ткаенина
  • Разноврсна со растегнување
  • Широк опсег на опции за бои

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе