World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

230gm единечно плетено вискоза спандекс џерси ткаенина 93%вискоза 7%спандекс маици

  • Мека и удобна
  • Истегнувачка и прилагодена за форма
  • Трајни и долготрајни

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе