World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

160гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 190см KF670

  • Висококвалитетна ткаенина
  • Издржлива и долготрајна
  • Мека и удобна

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе