World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

160gm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 185cm KF920

  • Издржлив: долготрајна ткаенина.
  • Мека: Обезбедува удобно чувство.
  • Разновидност: Погоден за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе