World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

145 gsm 32-count lyocell обична ткаенина 100% lyocell домашна облека Ткаенина

  • Меко и удобно
  • Лесно и дише
  • Еколошко и одржливо

Можно е и ова да ти се допаѓа