World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

180 gsm плетена четкана ткаенина во 4 начини, топла плетена обична ткаенина, четкана ткаенина на залиха

  • Мека и пријатна текстура.
  • Разновидна и флексибилна ткаенина.
  • Одлични својства за задржување на топлина.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе