World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

180 gsm полиестер, четиринасочна, истегнувачка плетена ткаенина обична ткаена 100D144F предиво со висока еластична танцувачка ткаенина на залиха

  • Висока еластичност за удобно вклопување
  • Издржлив и долготраен материјал
  • Разносна ткаенина погодна за облека за танц

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе