World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

180гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечни дресови 190см KF648

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Разносна и лесна за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе