World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

270гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечни дресови 180см KF1957

  • Висока издржливост
  • Мека и удобна
  • Разновидност за различни намени

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе