World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

240gm 90%Памук 10%Полиестер Тери плетена ткаенина 180cm MJ2195

  • Меко и удобно
  • Висока издржливост
  • Лесно за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе