World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

230gsm 100%памучна френцуска плетена ткаенина 180cm MQ43005

  • Мека и пријатна текстура.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана и погодна за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе