World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

165gm 60%памук 40%полиестер француска тери плетена ткаенина 185cm KF2170

  • Издржлив и долготрајно
  • Удобен и мек
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе