World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

230gsm 100%полиестер француска тери плетена ткаенина 185cm KF622

  • Издржливи и долготрајни
  • Отфрлаат влага и дише
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе