World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

280gsm 100%памучна плетена ткаенина од француски Тери 185cm KF1945

  • Мека и удобна.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана за различни апликации за облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе