World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

190gsm 35%памук 65%полиестер двојно плетена ткаенина 185cm KF793

  • Трајни и долготрајни.
  • Меки и удобни.
  • Разновидни за различни намени.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе