World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

270gsm 35%памук 65%полиестер двојно плетена ткаенина 185cm KF1104

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе