World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

230gsm 79%памук 21%полиестер двојно плетена ткаенина 185cm KF1985

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидност во употреба

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе