World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

270gm 100%Памучна дупло плетена ткаенина 185cm KF1126

  • Висока издржливост
  • Мека и удобна
  • Дише и ја отстранува влагата

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе