World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

Материјал 170gm единечен дрес Ткаенина за биополирачка 94%Памук 6%Спандекс 74 бои

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Широк избор на опции за бои

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе