World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

175gsm 85%памук 15%полиестер единечна плетена ткаенина за дрес 175cm DS42003

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидност во употреба

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе