World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

210гсм 20%полиестер 80%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 175см DS42008

  • Издржливи и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидни за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе